Wat is budgetcoaching?

We kijken samen naar uw maandelijkse inkomsten en uitgaven en stellen samen een budgetplan op. Daarnaast geven we u handige tips en adviezen waarmee u kunt besparen op uw maandelijkse uitgaven. We maken u wegwijs in het aanvragen van toeslagen en ontheffingen. Hierbij is uw budgetcoach een vaste medewerker die makkelijke toegankelijk is voor al uw vragen.

Budgetcoaching in de praktijk

Aanvraag
Via het contactformulier op onze contactpagina geeft u aan dat u meer informatie wilt over budgetcoaching. Onze medewerker neemt met u contact op en maakt met u een vrijblijvende afspraak.

Intakegesprek
De budgetcoach komt bij u langs en samen bekijken we de hulpvraag. Tijdens het overleg maken we een plan van aanpak. In dit plan staat duidelijk omschreven waarbij u hulp wenst, hoe vaak we samen komen en welke onderwerpen er tijdens deze bijeenkomsten aan bod komen.

Coachingsbijeenkomsten
Tijdens de coachingsbijeenkomsten nemen we stapsgewijs uw financiën door. Wij leren u vaardigheden aan zodat u binnen een korte tijd uw financiën weer op orde heeft en u zelfstandig verder kunt.

Wij leren u te bouwen aan uw brug.

Met budgetcoaching reiken wij u de benodigde handvatten aan om uw financiën te stabiliseren en stabiel te houden. U bouwt. Wij ondersteunen.

Zelfstandig verder
Zodra u weer grip heeft op de situatie kunt u zelfstandig verder. In de tussentijd heeft u de vaardigheden opgedaan die u in staat stellen controle te houden over uw financiën. Mocht u daarna nog hulp nodig hebben dan staan we altijd voor u klaar.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over budgetcoaching? Neem contact met ons op.